Schoolreis organiseren? Geheel verzorgd!

Kant en klare schoolreis arrangementen
EDAD REIZEN is dé specialist op het gebied van goed georganiseerde, betaalbare schoolreis arrangementen. Schoolreizen voor de basisschool en voor het vervolgonderwijs. Boekt u als basisschool een schoolreis bij Edad, dan geven we u de garantie dat u tevreden op de schoolreis organisatie terug zal kijken. EDAD REIZEN heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Continu zijn we bezig te waarborgen dat de overeengekomen afspraken met de klant ook worden nagekomen.

Daarom kiest u voor de verzorging van uw schoolreizen voor Edad Reizen.

Voordelen zijn er legio: :

 • Met één telefoontje of één  mailtje alles geregeld
 • U ontvangt een duidelijke prijsopgave en bevestiging
 • Vertrek- en aankomsttijden van de schoolreis naar keuze 
 • Edad Reizen rekent alles af, u hoeft geen geld mee te nemen  
 • Groot eigen wagenpark en deskundig, vriendelijk personeel
 • Elke bus is voorzien van video/ dvd en veiligheidsgordels 
 • De schoolreis bussen zijn altijd op tijd bij de school 
 • Elk kind beschikt over een eigen zitplaats en veiligheidsgordels
 • Het aantal personen is tot het laatste moment te wijzigen
 • Elke groepsgrootte en elke bestemming is mogelijk
 • Vanuit de Randstad: regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam

Schoolreis organiseren? Eén telefoontje is voldoende!
EDAD REIZEN neemt de gehele organisatie van de schoolreis op zich. Entreekaartjes en desgewenst lunch, consumptie of een ijsje worden door EDAD REIZEN gereserveerd en afgerekend. U hoeft dus geen geld mee te nemen. Na de reservering ontvangt u binnen enkele dagen de bevestiging, samen met een foldertje of een plattegrond van het park. U ontvangt vooraf een voorschotnota van ca. 75%. Het restantbedrag betaalt u na afloop van de schoolreis. 

Vertrek- en aankomsttijd naar keuze
U bepaalt zelf hoe laat u s’ochtends vertrekt en hoe laat u s’middags huiswaarts keert. Soms kunt u files vermijden door de reistijd wat te verschuiven, bijvoorbeeld later weg en later terug. Als u s’middags later vertrekt uit het park, hebben de kinderen een lekker lange dag. En het kost niets méér.   

Auto bij?
Als er iets bijzonders is tijdens uw schoolreis kan het handig zijn als er iemand met de auto is. Als het een niet zo gunstig uitpakt met het aantal kinderen kan het ook voordelig zijn.

Verzekeringen
Indien gewenst verzorgt EDAD REIZEN voor u ook de schoolreis verzekering. Voor € 0,35 per persoon (+ € 3,60 poliskosten) kunt u beter geen buil vallen. Inclusief aansprakelijkheid, ongevallen- en bagagedekking (dus brillen, horloges, mobieltjes). EDAD REIZEN is zelf uitstekend verzekerd (WA: € 10 miljoen per touringcar en een aansprakelijkheidsverzekering van € 5 miljoen).

Wilt u de mooiste dag van het jaar liever zelf organiseren en enkel een schoolreis bus huren, klik dan hier voor een offerte voor het schoolreis busvervoer. 

Alle medewerkers van Edad Reizen en de in ons schoolreis programma vermelde attractieparken wensen u een geslaagde schoolreis!

Met vriendelijke groet,

Wim Lipman

 
Lidmaatschap SGR en KNV Bus and coach, the Smart Move!
© 2010 Edad Reizen | Sinds 1923 veilig op pad DisclaimerColofonAlgemene Voorwaarden