Personeelsvervoer nodig? Voordelig bedrijfsvervoer!

Dagelijks
brengen we in Dordrecht, de Drechtsteden, de Hoeksche Waard en Rotterdam en omstreken honderden werknemers naar hun werk en weer naar huis. Of men nu werkt in dag- of ploegendienst: 24 uur per dag en zeven dagen per week kunt u rekenen op EDAD om uw personeel snel en voordelig te vervoeren.  

Woon-werkverkeer
 Veel bedrijven (o.a. Koni BV, Suikerunie, PTT Post, Grootint, Heerema, IHC Smit, Drechtwerk) gingen u voor. Vervoer op maat, dat is wat EDAD biedt. Of het om een rondje om de kerk gaat of om routes over flinke afstand, of het een groep betreft van 15 personen of van over de 100, elke groep en elke rit is voor ons even belangrijk. EDAD maakt de optimale routeplanning en biedt de beste vervoersoplossing - met de juiste taxi of personenbus. Van deur-tot-deur of met centrale opstapplaatsen. Een taxibus, een Sprinter minibus, een low budget lijnbus of een comfortabele 50 - 60 - 70 persoons huur bus. Lage vloer bus of een knielsysteem. Edad Reizen beschikt over een wagenpark waar u verder mee komt.

Zakelijk groepsvervoer - Limousine verhuur tot wel 14 meter lang!
 Ook voor de zakelijke bushuur en groepsvervoer heeft EDAD de juiste huur bus ter beschikking met alle comfort, zoals airco, tv/dvd, toilet, koelkast, koffiebar en/ of tafeltjes. Uw werknemers kunnen aan de laptop werken terwijl die tegelijkertijd wordt opgeladen. Wie vindt dat in zijn eigen auto? Zelfs een gratis krantje in de bus (Metro of Spits) ontbreekt niet.

Stipt(er)
als het spoorboekje wat betreft het op tijd rijden, zomer en winter. Dat moet ook wel. Als geen ander beseffen we dat onze opdrachtgevers geen vertragingen kunnen gebruiken. Kostbare arbeidsuren gaan anders verloren. Daarom werken we op het personeelsvervoer met een vaste chauffeur die de route op zijn duimpje kent. Voor alle zekerheid worden sommige chauffeurs s¹morgensvroeg gewekt. Betrouwbaarheid, daar staat EDAD om bekend en daar kunt u ons op afrekenen!

  Langdurig contract? Niet nodig.
 Aan een langdurige contract zit u bij EDAD niet vast. We gaan er van uit, dat u bij ons blijft zolang u er behoefte aan heeft. Dat kan een periode zijn van dagen, weken, maanden, jaren.. Alles klip en klaar, zonder onzekerheden en met rechtsstreeks persoonlijk contact. We zijn bereid om ver te gaan.

Voordelen
zijn er legio: milieubewust, geen parkeerproblemen, geen administratieve rompslomp zoals reiskosten en dergelijke, uw medewerkers komen uitgerust op het werk aan. De langzame starters hebben onderweg al bijgepraat en kunnen na aankomst meteen aan de slag.

Edad Reizen neemt de verplichtingen tegenover haar opdrachtgevers zo zwaar op, dat mocht er ooit eens iets fout gaan, de verloren tijd zonder pardon wordt vergoed. Daar zouden we eens verder over moeten praten. Neemt u eens contact op met Wim Lipman of Diemer Schipper (078 - 617 97 77). De prijs en de condities zullen u meevallen.

 
Lidmaatschap SGR en KNV Bus and coach, the Smart Move!
© 2010 Edad Reizen | Sinds 1923 veilig op pad DisclaimerColofonAlgemene Voorwaarden