Leerlingenvervoer, veilig en voordelig

Edad Reizen.. DAAR KUNNEN DE KINDEREN MEE THUIS KOMEN

De meeste kinderen 
 gaan gelukkig zelfstandig naar school, maar sommigen kunnen dat niet. Dagelijks brengt EDAD honderden leerlingen naar school en weer naar huis. In opdracht van gemeenten en instellingen verzorgen we al een groot aantal jaren leerlingenvervoer naar het regulier en speciaal onderwijs  in Dordrecht, de Drechtsteden, de Hoeksche Waard en Rotterdam en omstreken. Kleinschalig vervoer per taxi en minibus of touringcar, mét  of zonder begeleiding. Een vaste rit met een vaste chauffeur. Daar kunnen de kinderen mee thuis komen!

Vervoer op maat 
 Of het nu alleen gaat om een rondje om de kerk of een rit verder weg, of het een groep betreft van 15 leerlingen of van 50, elke groep en elke rit is voor ons even belangrijk. EDAD stelt desgewenst voor u de routes samen en zorgt voor een optimale ritplanning. EDAD biedt u de beste vervoersoplossing, met de juiste personenbus, deur-tot-deur vervoer of vervoer met centrale opstapplaatsen - mét of zonder begeleider in de bus . Per (aangepaste) rolstoelbus, taxibus, Sprinter minibus,midi-touringbus of grote touringcar bus. Edad Reizen.. daar komen kinderen verder mee.

Stipt(er)
als het spoorboekje, wat betreft het op tijd rijden, zomer en winter. En dat moet ook wel. Als geen ander beseffen we dat het heel vervelend is als de bus of taxi niet op tijd is. Ouders, leerkrachten of begeleiders staan te wachten en dat geeft ergernis. En daar houden we helemaal niet van. Daarom werken we op ons leerlingen- en schoolvervoer altijd met een vaste chauffeur of chauffeuse die de route op zijn of haar duimpje kent. Dus zo min mogelijk vertraging.

De chauffeur kent de kinderen en de kinderen zijn blij dat ze een bekend en vertrouwd gezicht achter stuur zien. Vervoer met een glimlach.. daar staat EDAD om bekend en daar kunt u ons op afrekenen.

Naar het zwembad, de gymzaal of BSO
 Ook de dagelijkse of wekelijkse schoolrit naar het zwembad, de gymzaal of het BSO vervoer zijn bij EDAD in goede handen. Bij EDAD kennen we de wenselijkheid van goed lopend leerlingenvervoer.   Daar zouden we eens verder over moeten praten. Neem contact op met Wim Lipman of Diemer Schipper (078 - 61 79 777). De prijs en de condities zullen u meevallen.  

 
Lidmaatschap SGR en KNV Bus and coach, the Smart Move!
© 2010 Edad Reizen | Sinds 1923 veilig op pad DisclaimerColofonAlgemene Voorwaarden