De organisatie

Flexibiliteit
Zoekt u een minibus, een grote huur bus,  een luxe touringcar voor uw dagtochten of meerdaagse reis, een semi-luxe groepsvervoerbus, een schoolbus of lijndienstwagen met staanplaatsen. Op elke rit kunnen we de juiste wagen inzetten, met de chauffeur die bij uw groep past. Die flexibiliteit bieden we u ook als u eens met spoed geholpen moet worden. Al belt u op de laatste minuut, Edad Reizen heeft vaak nog een wagen klaar staan of zorgt er voor dat er in no-time een bij u voorrijdt.

De cockpit
van Edad Reizen is aan de Wielhovenstraat 62 te Dordrecht. Vanzelfsprekend bent u welkom voor een bezoekje of een kopje koffie.  Hier bevindt zich de centale meldingspost, de werkplaats, de planning en wordt de administratie gedaan. Wim Lipman en Diemer Schipper zijn hier aanwezig en vaak Marjan Lipman - de Vos ook. Indien noodzakelijk is er een 24-uurs service voor informatie en begeleiding. Via e-mail, telefoon, fax en computer worden de berichten naar alle partijen verzonden. Zo wordt Edad Reizen geleid als in een corridor.

Ons gesprek
Edad Reizen zal u vast van dienst kunnen zijn. Onze 92 jaar ervaring heeft een schat aan informatie opgeleverd en daar kunt u uw voordeel mee doen. We willen graag uw partner zijn. Van het reisje naar de Efteling tot de volledige organisatie van uw vervoer. Daar kunnen we misschien eens over verder praten. Eén telefoontje (078 - 617 97 77) of e-mail is genoeg.

Lidmaatschap SGR en KNV Bus and coach, the Smart Move!
© 2010 Edad Reizen | Sinds 1923 veilig op pad DisclaimerColofonAlgemene Voorwaarden