Touringcars en bushuur

Het EDAD wagenpark
bestaat uit zo¹n 25 busjes en touringcars, van klein tot groot. We bieden een ruime keuze aan taxibussen, minibussen, touring bussen en luxe touringcars.  Stuk voor stuk voldoen ze aan de eisen die het moderne personenvervoer heden ten dage stelt, maar de ene tourbus beschikt over meer faciliteiten dan de andere.

U kunt bij ons een touringcar huren of een bus huren voor al uw reizen, excursies, dagtochten , schoolvervoer, leerlingenvervoer, personeelsvervoer, trouwvervoer..  noem maar ook. Maar ook voor korte transfers in de stad bent u bij ons aan het juiste adres.

Of het nu gaat om een 8-persoons taxibus voor het kleinschalige vervoer, een Sprinter minibus, een midi-touringcar, een semi-luxe touringcar met luchtvering, verstelbare stoelen, stereo en vaak ook airconitioning of om een luxe touring bus met 50 - 57 - 63 zitplaatsen en nog meer comfort, zoals full airconditioning, video/ dvd, toilet, koffiebar, koelkast en tafeltjes waaraan u gezellig kunt zitten of een kaartje leggen. Naar wens verzorgen we de catering aan boord en passen de inhoud van de koelkast aan uw wensen aan. Een lunchpakket is al verkrijgbaar vanaf € 6,00 per persoon.

Een greep uit ons wagenpark, wat zoekt u voor bus?

  • 08-peroons taxibus
  • 44-persoons touringcar
  • 50-persoons touringcar
  • 57-persoons touringcar
  • 63-persoons touringcar
  • 85-persoons touringcar

Wilt u direct een bus of touringcar huren? vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Het onderhoud en de veiligheid
Het is duidelijk dat we geen enkel risico kunnen nemen met het onderhoud van de minibussen en de touringcars. Niets is rampzaliger dan panne. Veiligheid staat bij Edad Reizen hoog aangeschreven. Naast de periodieke keuringen van de IVW komen alle bussen en touringcars periodiek in de werkplaats of die van de dealer voor de technische servicebeurten. De meest kritische onderdelen worden vervangen om te voorkomen dat ze het op ongelegen momenten laten afweten. We nemen liever het zekere voor het onzekere. De leiding van de werkplaats is in handen van Ron Harmsen, een man die zijn sporen in de touringcarbranche heeft verdiend.

De hygiëne
Omdat we personen vervoeren is hygiene een belangrijke eis. De Edad touringcar zien er niet alleen van buiten schoon uit, ook van binnen wordt hij grondig schoongemaakt. Het is nu eenmaal prettiger om in een bus te stappen die schoon is en fris. Ook de gordijntjes en de kophoesjes.. Daar zijn we op bedacht en geinstalleerd.

Het milieu.. Groen op reis..
 Edad Reizen is uitermate betrokken bij het milieu. Maar zonder dat het heel erg opvalt. Onze bussen zijn niet groen geschilderd of bestickerd met groene bomen of wat dies meer zij. Onze betrokkenheid bij het milieu en de wereld om ons heen speelt zich meer af op de achtergrond, dan uit marketing oogpunt op de voorgrond .

Onze chauffeurs hebben rijvaardigheidsanalyses ondergaan en trainingen gevolgd in het Nieuwe Rijden. Dit heeft een brandstofbesparing tot gevolg en brengt tevens meer rust bij de chauffeur en dus ook bij u als passagier. Onze afdeling planning zorgt ervoor dat de chauffeur voldoende tijd krijgt voor zijn ritten, zodat hij niet hoeft te jagen om op tijd te zijn. Tevens investeert EDAD in een nieuwe generatie motoren (thans Euro 5) die zorgen voor schonere uitlaatgassen en zijn we in alle geledingen van het bedrijf milieuvriendelijk en duurzaam bezig.

We beschikken over voorzieningen om zuinig met het milieu om te gaan en die gebruiken we ook. Elk busmaatschappij wordt door overheidsinstanties streng gecontroleerd, maar elke controle, op welk gebied dan ook wordt, door Edad glansrijk doorstaan. Wilt u hier verder over praten, bel of mail Wim Lipman.

Lidmaatschap SGR en KNV Bus and coach, the Smart Move!
© 2010 Edad Reizen | Sinds 1923 veilig op pad DisclaimerColofonAlgemene Voorwaarden