Uw Edad chauffeur

Uw Edad chauffeur
is een gedegen vakman, opgeleid in eigen gelederen en daarbuiten, niet te jong en niet te oud, bezit toeristische kennis, heeft technische en sociale vaardigheden, zijn verplichte medische keuring, rijvaardigheid onder alle omstandigheden en kan de verantwoording voor zijn passagiers dragen. Laat zich geen appels voor peren verkopen.

Zijn ervaring
Vervoert uw gezelschap, groot of klein, uw personeel, relaties, scholieren, ouderen, werknemers, de personeelsvereniging en het bruidspaar met genodigden. Kortom, iedereen en waarheen dan ook. Hij verzorgt uw schoolreis Efteling, uw dagtocht naar de Kerstmarkt of de meerdaagse reis naar de wintersport. Het kopje koffie in de touringcar, de lunch en het drankje onderweg en de kamerindeling in het hotel.

Hij brengt dagelijks snel en veilig personeel naar het werk en scholieren naar school. De kleuters naar de dierentuin in Rotterdam en de Mavo van Den Haag naar Londen of Parijs. Vandaag de dag rijden de EDAD chauffeurs zo¹n miljoen kilometer per jaar voor tevreden klanten uit alle geledingen van het maatschappelijk leven. Dat is hun werk en dat doen ze goed.

Lidmaatschap SGR en KNV Bus and coach, the Smart Move!
© 2010 Edad Reizen | Sinds 1923 veilig op pad DisclaimerColofonAlgemene Voorwaarden