Huur een bus - touringcar

SPECIALIST IN TOURINGCAR GROEPSVERVOER
Als u met uw groep, school, familie, vereniging of bedrijf op pad wilt neemt u geen risico. Dan wilt u lekker in de gordels kunnen zitten, in een schone, frisse touringcar - die op tijd bij u voor rijdt en die bemand wordt door een vriendelijke chauffeur.
 
Als u een leuk bus idee zoekt bent u bij Edad Reizen aan het juiste adres. We zijn op de hoogte van uw wensen en spelen daar op in met moderne minibussen, luxe touringcars, sympathieke touringcar chauffeurs en een correcte administratieve afhandeling van uw vervoer. Onze minibussen en touringcars zijn alleen te huur met chauffeur.
 
Of het nu gaat om een taxibus, een Sprinter minibus, een midi-touringcar, een low budget lijnbus met staanplaatsen, een 40- of 54 persoons touringcar of een luxe  touringcar met 57 of 63 zitplaatsen, een 85 persoons dubbeldekker.. noem maar op. Met of zonder faciliteiten als airconditioning, video/ dvd, stereo, toilet, airco, koelkast, koffiebar etc. Wat u ook wilt huren, een minibus, midi-touringcar, touring bus of een luxe touringcar met chauffeur. Wilt u een bus of touringcarofferte, bushuur, busverhuur, huureenbus, groepsdagtocht, feestavond  .... Laat het ons weten en het komt in de bus! Klik hier voor het invullen van een offerte aanvraag.
 
VERVOER OP MAAT.. 
 
Hieronder een greep uit de mogelijkheden waarmee EDAD u van dienst kan zijn op het gebied van bus - touringcar verhuur.
 
Kampvervoer
Gaat u met de school of sportclub op meerdaags kamp dan zorgt EDAD graag voor het kampvervoer. De bagage gaat
onderin de touringcar. Na afloop van het kamp wordt u weer netjes met de touring bus opgehaald en bij school of club afgezet. Eventueel kunt u op de eerste of de laatste dag met de touringbus een bezoek brengen aan zwembad, museum of pretpark. Klik hier voor het invullen van een offerte aanvraag van uw kampvervoer.  
 
Zakelijk vervoer
Wilt u een daagje er op uit met uw relaties of uw personeel? Bedrijfsbezoek? Teambuilding in de Ardennen, een feestavond, bezoek aan een congres of een dag uit.. EDAD heeft de kennis, en de faciliteiten om een goede invulling aan uw zakelijk vervoer of uw evenement te geven. Klik hier voor enkele mogelijkheden van uw zakelijk vervoer. (Programma in voorbereiding).
 
Dagtocht of excursie
De organisatie van een dagtocht of excursie voor groepen is tijdrovend. Koffie/gebak, lunch, museum, entreekaartjes.. Waar doe je dat allemaal? Wij, bij EDAD kennen de weg en de adresjesn voor een dagtocht of excursie voor groepen . Of het nu een dagtocht betreft naar de Veluwe, een excursie naar Brussel of een weekend naar Parijs.. Wij nemen u het werk uit handen en stellen een geslaagde reis samen. Klik hier voor het invullen van een offerte aanvraag voor uw dagtocht of excursie. (Programma in voorbereiding). 
 
Alleen de bus huur?
U kunt uiteraard ook alleen een touringcar huren en zelf het programma uitstippelen. Vertel ons uw wensen en u ontvangt een aanbieding voor een huur touringcar voor uw busvervoer. Uiteraard denken we nog steeds met u mee wat de planning en dergelijke betreft van uw busreis. Klik hier voor het invullen van een offerte aanvraag van de huur touringcar. 
 
Schoolreizen  - -- ---  
Er is haast geen school te vinden in de verre regio die in al de 92 jaar van ons bestaan niet eens met EDAD op schoolreis is geweest. Bijvoorbeeld een schoolreis naar de Efteling of naar de speeltuin, de dierentuin, het museum of een pretpark als Drievliet, Duinrell, Linneashof of Walibi. EDAD was de eerste busmaatschappij met geheel verzorgde schoolreis arrangementen, inclusief touringcar, entree, drinken of een ijsje. En dat doen we nog steeds, jaarlijks bezorgen we tienduizenden schoolkinderen een fijne compleet verzorgde schoolreis. Klik hier voor de schoolreisarrangementen  (schoolreis basisschool of schoolreis voortgezet onderwijs).
 
Alleen de bus huur? 
U kunt uiteraard ook alleen een touring bus huren en zelf de schoolreis verzorgen. Vertel ons uw wensen en u ontvangt een scherpe aanbieding voor de schoolreis bus. Uiteraard denken we qua planning en dergelijke nog steeds met u mee. Klik hier voor het aanvragen van de prijs van een schoolreis touring bus.  
 
Schoolvervoer en BSO vervoer 
Niet alle leerlingen kunnen zelfstandig naar school. EDAD verzorgt schoolvervoer in Dordrecht en de Drechtsteden, 's-Gravendeel, Strijen, Korendijk, Binnenmaas, Oud-Beijerland en Rotterdam & omstreken. Dagelijks schoolvervoer met soms aangepaste rolstoel bussen, taxibussen, minibussen en touringcars. Ook zwemvervoer, ritten naar de gymzaal en vervoer naar instellingen voor BSO is bij EDAD dagelijks werk. Klik hier voor meer informatie.
 
Personeelsvervoer
EDAD verzorgt voor een aantal bedrijven het woon-werkverkeer van het personeel. Dagelijks brengen we in Dordrecht, Oud-Beijerland en Rotterdam & omstreken honderden werknemers naar het werk en weer naar huis. Of het nu gaat om een uitgebreide dag- of ploegendienst of een simpel rondje om de kerk: 24 uur per dag en zeven dagen per week kunt u rekenen op EDAD om uw personeelsvervoer snel en voordelig te verzorgen. Praat hier een over met Wim Lipman.
 
Sport- en muziekvereniging
Voor diverse sportverenigingen (vv Heerjansdam, vv  Wieldrecht, vv EBOH, vv SSS, WSV WZDG, WSV Kinderdijk en andere) verzorgt EDAD het busvervoer naar uitwedstrijden en wandelevenementen. Aan de hand van het jaarprogramma wordt een gemiddelde busprijs afgesproken. Zo worden de kosten over het jaar verdeeld en hoeft niemand zich meer zorgen te maken over het busvervoer. Iedereen weer veilig uit & thuis. Ook voor het optreden van uw fanfarekorps of muziekvereniging in binnen- en buitenland zit u goed bij Edad Reizen. Vraag ons gratis prijsopgave.
 
Partybus huren?
In Ron's Party Liner begint de party al in de bus! Onderweg naar Dance Valley, Extrema Outdoor, Mysteryland, Dancetour of welk Techno- of Housefeest ook, volop party in de Partybus! De Party Liner is oa. uitgerust met een vette sound, lichtshows, toffe lasers en een rookmachine. We draaien alle muziek, van House tot Beethoven, desnoods keihard. Er mag gedanst en gerookt worden in de Partybus en er is volop koud bier en fris aanwezig - tegen normale prijzen. De Discobus beschikt over max 60 plaatsen, de kleine partybus over max. 43 plaatsen en de partybussen met tafels over max. 44 plaatsen. SNOEIHARD de beste! Kijk op YouTube naar filmpjes over de Party Liner en vraag hier een offerte.  
 
Schipholvervoer - Vliegveldvervoer
Een vliegende start van uw reis als EDAD u met bagage en al snel en voordelig transporteert naar Schiphol, vliegveld Zaventem, Brussel Charleroi, vliegveld Weeze of Dusseldorf.. Geen gedoe met parkeren of bagage. Met een 8-persoons busje, een minibus, een midi-touringcar of een grote touringbus. Vraag onze tarieven voor dit vliegveldvervoer.
 
Huwelijksfeest - Trouwvervoer
Gaat u trouwen? Hartelijk gefeliciteerd! We hopen dat uw bruiloft de start zal zijn van iets moois. Bij de mooiste dag van uw leven, kunnen wij u helpen door het trouwvervoer uit handen te nemen. Gezellig, het bruidspaar met de gasten bij in een versierde trouwbus naar het stadhuis, eventueel de kerk en de feestzaal. En.. na afloop van het feest kunnen WIJ met de trouwbus nog terug rijden.. Een goed begin is het halve werk!
 
Vervoer vrijgezellenfeest
Vaak vindt er een vrijgezellenfeest plaats, enige tijd voor de bruiloft. Stappen in Amsterdam, paintballen in Breda, bonbons maken, bezoek aan het casino, noem maar op! Met de Partybus of een andere feestbus. Eventueel stellen we een compleet programma samen voor uw vrijgezellenfeest. Diemer Schipper is onze expert in vrijgezellenfeesten en trouwvervoer. Dus bel gerust (078 - 617 97 77) of stuur hem een mailtje.
 
Lidmaatschap SGR en KNV Bus and coach, the Smart Move!
© 2010 Edad Reizen | Sinds 1923 veilig op pad DisclaimerColofonAlgemene Voorwaarden