EDAD Reizen is aangesloten bij de SGR en het KNV

Touringcarbedrijf Edad Reizen is aangesloten bij de volgende organisaties:

SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden
De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) werd opgericht in 1983. Hiermee is SGR het eerste garantiefonds reisgelden in Europa. Inmiddels hebben alle EU-landen hun eigen garantieregeling. In Nederland is het overgrote deel van alle bonafide reisorganisaties bij SGR aangesloten. Niet zo verwonderlijk dus dat u op maar liefst zo’n 5000 locaties in Nederland een reis met SGR-garantie kunt boeken. 

SGR garandeert elk jaar voor meer dan 4,5 miljard euro aan vooruitbetaalde reisgelden. Een enorm bedrag, waarvan jaarlijks gelukkig maar een relatief klein gedeelte hoeft te worden uitgekeerd. In al die jaren is er door SGR inmiddels ruim 44 miljoen euro aan gedupeerde klanten van failliete reisorganisaties uitgekeerd. En uiteraard kan de Nederlandse vakantieganger ook de komende jaren weer rekenen op SGR. Op vakantie? Boek nooit zonder SGR-garantie!

KNV - Koninklijk Nederlands Vervoer
De kwaliteit en efficiëntie van het beroepsvervoer van personen en goederen is van groot belang voor de economie en werkgelegenheid. Nederland is gebaat bij veilig, snel en professioneel vervoer. Om blijvend aandacht te vestigen op het nationale en internationale belang van het beroepsvervoer, voert KNV een actieve lobby in de richting van overheden en volksvertegenwoordigers.

Klik onderaan de pagina voor onze Algemene reis- en vervoersvoorwaarden

 
Lidmaatschap SGR en KNV Bus and coach, the Smart Move!
© 2010 Edad Reizen | Sinds 1923 veilig op pad DisclaimerColofonAlgemene Voorwaarden